Vårt mål er å skape gode resultater for firmaet ditt

About Us

Regnskapshjelp AS er et autorisert regnskapsbyrå som ble stiftet høsten 2010 som et søsterselskap til allerede etablerte lokale regnskapskontor i Chimaerakjeden, med formål å etablere seg som en betydelig aktør innen nettbaserte regnskapstjenester.

I 2013 ble all virksomhet samlet i ett selskap, Chimaera Regnskapshjelp AS. Fra våren 2018 skiftet vi ganske enkelt navn til Regnskapshjelp AS.

Som autorisert regnskapsfører kan vi hjelpe deg med alle regnskapstjenester. Bokføring, fakturering, lønn, rapportering, årsoppgjør, økonomisk rådgivning - og alt i mellom. Tjenestene våre er nettbaserte, og selv om vi fysisk holder til i Ålesund har vi kunder over hele landet.

En tilgjengelig regnskapsfører

Tiden er forbi der regnskapsføreren måtte være på samme geografiske sted som deg. Vi er tilgjengelige uansett hvor du holder til.

Som nettbasert regnskapsfører kan vi tilby teknisk oppdaterte løsninger som alltid er online, sikker lagring av dokumenter, og moderne programvare, men for oss handler det like mye om å alltid være klar til å svare på ting du lurer på, bistå med rådgivning, og hjelpe deg med å sørge for at alle lovmessige plikter blir overholdt.

Regnskapshjelp AS – en del av Conta

Siden oppstarten i 2010 har Regnskapshjelp AS vokst til å bli et selskap med 20 ansatte og over 800 små- og mellomstore bedrifter fra hele Norge som kunder. I 2016 kom Conta inn på eiersiden, i tillegg til våre gründere som har vært med hele tiden. Conta står også blant annet bak det populære fakturaprogrammet Conta Faktura. I Conta Group totalt sett er vi nå over 50 ansatte!

Ved å samle kreftene til Regnskapshjelp og Conta, mener vi at vi er bedre rustet enn noensinne til å yte pålitelige og effektive regnskapstjenester som er skreddersydd for hvert firma. Vi håper på et langt og godt samarbeid med deg, og ser frem til å hjelpe firmaet ditt med å lykkes.

© Regnskapshjelp AS 2012-2023 – et selskap i Conta AS